Företaget och hur det startade


Jag som grundade företaget heter Leila Kokay Malmqvist, född och uppväxt i Trelleborgsområdet. Jag började arbeta som dagbarnvårdare -85 och efter några år kände jag att där fanns mer att ge, då fick jag chansen att arbeta med funktionshindrade barn och vuxna. Våren 2000 blev jag tillfrågad om tjänsten som samordnare för personlig assistans i Vellinge kommun. Detta var en spännande tid med många intressanta möten och jag fick med mig mycket värdefull erfarenhet.  Arbetet som assistent och samordnare varvades under en tid för att helt övergå till samordningen år 2003. I samband med min nya roll som samordnare gick jag en högskoleutbildning i Halmstad (ledare för personlig assistans). Här föddes tanken om att starta ett eget företag och efter några månaders betänketid så startades Cia Assistans AB dec. 2007. Detta är ett beslut som jag aldrig ångrat och idag är vi ett företag med 10 brukare och 50 personal.


 Jag har sedan start sett det som en stor kvalitet att ha alla brukare inom några mils avstånd. Detta innebär att jag alltid kan hålla en personlig kontakt med alla våra brukare om så önskas. Vi kör alltid ut personligen en gång i månaden och hämtar listor och har ett möte om så önskas av brukare eller personal.


 Vårat kontor finns i hamnstaden Trelleborg. Hit är alla brukare och assistenter välkomna. I dagens läge finns våra brukare i Trelleborg, Skanör/Falsterbo, Vellinge, Höllviken.    Skicka din intresseanmälan till oss!